Hide menu

Hundens beteendebiologi 3 (ETE329)

Hundens beteendebiologi 3 är en fristående distanskurs på 7,5 hp som går på kvartsfart under höstterminer. Målet är att ge studenten en fördjupning på ämnet med fokus på hundens beteende, sinnesfysiologi, evolution och domesticering. Aktuell forskning kommer ligga till grund för kursen som baseras på vetenskapliga artiklar (engelskspråkiga). Kursen baseras på ett veckoschema med egna litteraturstudier, diskussioner i diskussionsforum, inlämningsuppgifter, samt självrättande test. Kursen ges över internet i LiU:s kursmiljö LISAM och innefattar ingen fysisk träff (och därmed inte heller upprop vid kursstart).

Sista ansökningsdag är i mitten av april - se Antagning.se för information

Kursen söks som fristående kurs via Antagning.se och antagningen sker centralt. Glöm inte att tacka ja till kursplatsen om du blir antagen i första urvalet för annars mister du din plats. Om du vill ha specifik information om din antagning, ring universitetets växel 013 - 28 10 00 och be att få prata med "antagningen". Antagna som har frågor kring Liu-ID (inloggningsuppgifter) mejla portal@studc.liu.se eller ring på 013282000.
 
Mer information om kursen hittar du på LiUs kurshemsida. För mer specifika frågor om biologiavdelningens distanskurser, mejla kursadministratören Rita Fantl.
  

Kursansvarig: Lina Roth

IFM/Biologi, Linköpings universitet.


Responsible for this page:
Last updated: 08/28/18