Hide menu

Praktisk etologi för lärare

Kursen går på distans, kvartsfart med två obligatoriska närträffar i Linköping.

Allt arbete på kursen kommer att ske via lärplattformen blackboard. Till kursstart behöver du ha läroboken - Scott, G (2005): Essential Animal Behavior. Blackwell publishing ltd. Boken är beställd till bokhandlarna på campus i Linköping, och går också att beställa via nätet.

DU SOM ÄR ANTAGEN TILL KURSEN ÄR INLAGD SOM DELTAGARE PÅ BLACKBOARD. GÅ TILL HTTP://BLACKBOARD.LIU.SE OCH LOGGA IN PÅ ETT AV FÖLJANDE SÄTT:

- Om du har ett blackboardkonto sedan tidigare kan du logga in med ditt användanamn och lösenord.

- Om du inte tidigare arbetat på blackboard på Linköpings universitet har du fått ett nytt konto. Om inget annat har avtalats med vår administration är ditt användarnamn = lösenord = de fem bokstäver och tre siffror som föregår snabel-a i din studentemailadress.

När du är inne på blackboard klickar du på "Praktisk etologi för lärare" och har då tillgång till det du behöver inför kursstart, t ex schema för första helgen. Om du inte kommer in på blackboard, kontakta kursledaren snarast.

Kursen startar med en närträff på Linköpings universitet den 9-10 februari. Vi kommer att börja kl 09.00 den 9 februari och hålla på till kl 16.00 den 10 februari. Planera redan nu för detta - du kanske ska boka boende på vandrarhem eller liknande snarast möjligt. Denna träff kommer att ägnas föreläsningar i etologi, samt praktiska laborationer lämpliga för skolmiljö.

Den andra närträffen blir preliminärt den 24-25 maj.

Eftersom allt material kommer att distribueras via blackboard är länkarna till vänster tomma. I stället ska du se till att under januari månad kontrollera att ditt blackboardkonto fungerar och hämta schema och arbetsuppgifter där i god tid före första närträffen. Om du stöter på problem, skicka ett email till kursledaren Pelle Jensen, perje@ifm.liu.se


Responsible for this page:
Last updated: 01/24/08