Hide menu

Hundens beteendebiologi 2 (ETE280)

Hundens beteendebiologi 2 är en fristående distanskurs på 7.5 hp som går på kvartsfart under vårterminer. Innehållet syftar till att ge en fördjupning i ämnet med fokus på beteendets biologi (etologi, fysiologi, evolution), med särskild tyngdpunkt på hundar och hunddjur.

Kursen baseras på ett veckoschema med egna litteraturstudier, diskussioner i diskussionsforum, inlämningsuppgifter, en enklare observationsstudie samt självrättande test. Kursen ges över internet i LiU:s kursmiljö LISAM och innefattar ingen fysisk träff (och därmed inte heller upprop vid kursstart).


Sista ansökningsdag är i mitten av oktober - se Antagning.se för information
 

Du söker kursen som fristående kurs via Antagning.se och antagningen sker centralt och via urval BP. Glöm inte att tacka ja till kursplatsen om du blir antagen i första urvalet för annars mister du din plats. Om du vill ha specifik information om din antagning, ring universitetets växel 013 - 28 10 00 och be att få prata med "antagningen". Antagna som har frågor kring Liu-ID (inloggningsuppgifter) mejla portal@studc.liu.se eller ring på 013282000.
 
För mer information om kursen se LiUs kurshemsida. För mer specifika frågor om biologiavdelningens distanskurser eller omregistreringar, mejla kursadministratören Rita Fantl.
  

Kursansvarig: Lina Roth & Mia Persson
IFM/Biologi, Linköpings universitet.


Responsible for this page:
Last updated: 08/28/18