Hide menu

ETE331 Framtidens Miljöteknik

Mikael Syväjärvi - tel. 013-285708; E-post: mikael.syvajarvi@liu.se; Rum P318 i Fysikhuset.

180214
Fördjupat underlag upplagt i menyn Föreläsningar.

-
180214
Seminarium 2 upplagd i menyn Föreläsningar. Fördjupat underlag kommer. Om man läser presentationen i Adobe reader så finns i vissa slides en ruta längst upp till vänster. När man klickar på den så kommer det upp mer text.

-
180131
Seminarium 1 och fördjupat underlag 180129 upplagt i menyn Föreläsningar. Om man läser presentationen i Adobe reader så finns i vissa slides en ruta längst upp till vänster. När man klickar på den så kommer det upp mer text.

-

Salen är för kursen heter Röntgen och har nummer P404. När ni kommer till Fysikhuset och dess huvudentré, ta stora trappan till översta våningen. Ta höger (mot Lambohovsleden). Följ korridoren ända längst ner. Röntgen ligger på höger sida.

Kursbeskrivning

Kursen introducerar frågeställningar inom energi och miljö som är relevanta för global uppvärmning. Kursen beskriver och ger en översikt av dagens och framtida miljöteknik som reducerar klimatproblemet, samt presenterar hur materialteknik och -fysik kan ge nya möjligheter. Kursen vänder sig till den som vill öka sin förståelse för hur miljöteknik bidrar till energi- och miljöbesparing.

Kursinformation

Kursansvarig: Mikael Syväjärvi, IFM, Linköpings universitet.


Responsible for this page: Mikael Syväjärvi
Last updated: 02/14/18